Home / Yellow Belt Lean bots training

Yellow Belt Lean bots training

WAAROM?

Klassiek denkt men bij Bots aan ‘fysieke robots’. Niks mis mee, maar er is in Nederland ook zeker veel ‘digitaliseringswinst’ juist in de ondersteunende, administratieve processen (ICT, Finance, HR, etc.) te realiseren. Alleen, ‘automatiseren om de automatisering’ is minder effectief dan (proces)gericht.  Geen ‘boys & toys‘, maar met een gevalideerde Business Case een Proof of Value (PoV) opleveren is het devies. 

Werken met Robotic Process Automation (RPA) wordt nog te weinig met echte Process (Lean) skills gedaan, vandaar deze integratie. 

WAT behandelen we?

Dit is een ‘instap’ training, waarbij enige (voor)kennis van Lean en ICT het vertrekpunt is.

Een korte herhaling / basis in Lean en ‘Bots’ is wel inbegrepen (afhankelijk van de groep gaan we op maat introducties doen).

De nadruk ligt in deze dag om, aan de hand van een praktische simulatie, met een procesanalyse (Lean) te komen t/m het automatiseren met ‘Soft Bots’. 

In deze training werken we met de software van UiPath 2019 Corporate Logo.png (zonder meerprijs).

Voor WIE?

De Yellow Belt ‘Lean Bots’ is bedoeld voor iedereen die zich in zijn/haar werk wil ontwikkelen om effectief te digitaliseren.   

Ben je … Lean Yellow, Orange, Green of Black Belt, procesverbeteraar, ICT & Enterprise Architect? Of heb je gewoon interesse in de effectieve combinatie van Lean & Bots? 

Dan is deze opleiding iets voor jou!

Misschien ook interessant

No Results Found

The posts you requested could not be found. Try changing your module settings or create some new posts.