Besparen met slimme software

 

 

Vandaag al.

Het potentieel
van jouw processen

Voor ambitieuze procesverbeteraars in maakindustrie en groothandel levert Starcode core applicaties op maat. Ook automatiseren wij volledige processen met behulp van RPA. Dit doen we niet zomaar, maar altijd gebaseerd op een gedegen processanalyse en datagedreven onderzoek. 

1. Analyse

Je organisatie heeft een schat aan (proces)informatie in de bestaande ERP /core applicaties. Starcode ontsluit die informatie met behulp van verschillende technieken. Zo weet je op basis van objectieve data precies hoe je processen verlopen en wat de resultaten daar van zijn.

3. Develop

Starcode ontwikkelt je core applicatie of RPA oplossing in nauwe samenwerking met de eindgebruikers. Stap voor stap werken we aan een oplossing die past bij jouw organisatie. Deze aanpak garandeert een succesvolle ontwikkeling, en een hoge acceptatie bij de gebruikers.

2. Rethink

Inzicht in het daadwerkelijke verloop van je processen, en de uitzonderingen daarop, is het perfecte startpunt om je ideale proces te ontwerpen. Verder geeft data exact de gebieden aan met de meeste potentie.

4. Perform

Ontwikkeing stopt niet. Voor elke lowcode applicatie en RPA oplossing maken we vooraf een duidelijke business case. We maken de resultaten meetbaar en zichtbaar met duidelijke dashboards. Vervolgens sturen we in de doorontwikkeling op real time informatie.

Het geheim van
low code en software robots

 

Voor ambitieuze procesverbeteraars in maakindustrie en groothandel levert starcode core applicaties op maat. Ook automatiseren wij volledige processen met behulp van RPA.

1. Analyse

Je organisatie heeft een schat aan (proces)informatie in de bestaande ERP /core applicaties. Starcode ontsluit die informatie met behulp van proces- en taskmining, Zo weet je op basis van objectieve data precies hoe je processen verlopen.

2. Rethink

Inzicht in het daadwerkelijke verloop van je processen, en de uitzonderingen daarop, is het perfecte startpunt om je ideale proces te ontwerpen. Met onze core lowcode software bouwen we de applicatie die voor 100% past bij jou ideale proces.

3. Develop

Starcode ontwikkelt je core applicatie of RPA oplossing in nauwe samenwerking met de eindgebruikers. Hiervoor richten we samen een Centre of Excellence (CoE) in. Deze aanpak garandeert een succesvolle ontwikkeling, en een hoge acceptatie bij de gebruikers.

4. Perform

Voor elke applicatie en RPA oplossing maken we vooraf een duidelijke business case. We maken de resultaten meetbaar en zichtbaar met duidelijke dashboards. We reviewen en optimaliseren je applicatie of RPA oplossing periodiek.

Automatiseren zonder het IT landschap aan te passen.

Hoe werkt RPA? Bekijk de video

Dit proces konden we niet automatiseren. Met RPA veranderde dat.

Bekijk de casus van Marvu 

Een applicatie die naadloos aansluit bij bedrijfsprocessen.

Download de whitepaper van Low code

Direct van start?

Maak kennis met de energie van Starcode en maak een begin van je gedroomde transformatie. Neem eenvoudig contact op of start met lezen van een van onze blogs.