Home / Over Starcode

We geloven in de kracht van samenwerking

 

En we houden ook van focus. Starcoders willen excelleren in intelligente procesautomatisering en lowcode applicatie ontwikkeling. We doen dat met  onze jarenlange kennis van de sector en de krachtige tools van onze partners.

Veranderen lijkt vaak complex,

maar kan ook snel en eenvoudig.

 

Hans Schouten – CEO Starcode

Visie

Digitale transformatie gaat over meer dan het aanpassen van je IT landschap. Het heeft vooral impact op mensen en bedrijfsprocessen. Complexe processen terugbrengen naar de kern, en geschikt maken voor toekomstige veranderingen. Dat is ons vertrekpunt. Op basis daarvan automatiseren we je processen op  intelligente manier met behulp van RPA en low-code.

 

Ambitie

Uit de vertrouwde grenzen van de comfort zone stappen is soms lastig.  Het is een comfortabel gevoel dat men niet graag opgeeft voor nieuwe, onbekende zaken. Maar de omgeving verandert en vraagt om slimmere oplossingen. Sta je in deze wereld waarin technologie het tempo bepaald, ook open voor vernieuwing en kansen? We dagen je graag uit om uit je comfortzone te stappen en nemen je mee op de reis van digitale transformatie.

We ontwikkelen samen met proceseigenaren en eindgebruikers bots en applicaties. Dat doen we door processen samen te optimaliseren en dan te automatiseren. We zorgen daarmee voor een draagvlak en een blijvende vernieuwing van processen en tevreden medewerkers. Alleen samen en vanuit het hart van je business creëren we impactvolle veranderingen.

Ben je ook klaar voor de digitale transformatie die vraagt om anders denken en anders doen?

Het Starcode team

 

Hans Schouten

CEO & Founder

Christian Eckart

Consultancy partner DE

Bart Huizer

Manager Development

Gerald van Engelenburg

Manager Marketing

Lennart Meeuse

Developer & business analist

David Bijl

AI Developer

Jaco van Sluijs

Project manager & Developer

Margareth Schouten

Administration 

Alina Ciocoiu

Team lead development

Paul Andrei Turcu

Developer

Emanuela Sulea

Developer Thinkwise

Elena Todirenchi

Developer Thinkwise

Ionut Dragan

Developer

Denisa Viulet

Developer Thinkwise

Vlad Popa

Developer Thinkwise

123+

Tevreden klanten tot 2022

Vertalen van businessvraagstukken in technische oplossingen

Uitdaging

Het zit in onze genen om complexe uitdagingen te willen doorgronden, en er de juiste oplossingen voor te maken. Dat doen we samen op een gestructureerde manier uw processen te visualiseren, KPI’s meetbaar te maken, en doelstellingen scherp te formuleren.

Op directie niveau dagen we u graag uit om het maximale te bereiken met uw digitale agenda en IT strategie. Tegelijk zorgen we er met een duidelijke aanpak en de introductie van een ‘centre of excellence’  voor, dat uw medewerkers zich gehoord en begrepen voelen, meedenken en de veranderingen zelf uitdragen.  

 

Ontdek onze partners

We geloven in de kracht van samenwerking. En we houden ook van focus. Starcoders willen excelleren in intelligente procesautomatisering en low code. We doen dat met de krachtige tools van onze partners.

 

Thinkwise

Thinkwise is onze partner om oude backoffice systemen te vervangen door Low Code.                                                                                                                                                      

UIPath

Uipath is onze partner voor RPA en process mining. We kunnen met dit platform op een snelle en betrouwbare manier processen robotiseren, testen en doorontwikkelen.

LSSP

Consultants van LSSP hebben decennia aan ervaring op het gebied van procesverbeteringen en vernieuwingen, met behulp van lean Six Sigma. Dit past uitstekend bij de visie van Starcode.