Home / Cases / Orthoproof

Orthoproof

Orthoproof is een bedrijf dat is gespecialiseerd is in het 3D-printen van modellen van gebitten. Deze worden ontwikkeld op basis van een 3D scan. Deze scans worden gemaakt door de orthodontisten, die deze als een 3D-bestand (.STL formaat) overdragen aan Orthoproof. Hier wordt een 3D-print van de tanden gemaakt, die in laboratoria kan worden gebruikt om beugels etc. te maken.

Orthoproof groeit hard en ontvangt iedere dag honderden aanvragen voor het printen van modellen. In het huidige proces moeten al die mails handmatig worden geopend en verwerkt. Dit is een prachtig voorbeeld van een repetitief proces wat erg geschikt is om met RPA te automatiseren. Orthoproof is een inventief bedrijf vooroplopend met dé nieuwste technologieën. Ze willen het iedere dag een stukje beter doen RPA is daarom een perfecte match met deze ambitie.

Onze RPA-bot kan je zien als een nieuwe digitale collega die het team van Orthoproof gaat ontzorgen met betrekking tot alle repetitieve en tijdrovende taken, zodat mensen zich kunnen richten op zaken waar ze waarde toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan klantcontact, creatieve processen of het optimaliseren van de organisatie.

Dit is een een business case die binnen 1 jaar het break even punt bereikt. Daarna is er een ROI te behalen van bijna 200%.

Vul hier jouw gegevens in en kom achter jouw ROI!

Lowcode
Low Code hoe werkt het?

Low Code hoe werkt het?

‘By 2024, low-code application development will be responsible for more than 65% of application development activity’ ~ Gartner Low code is een vorm van software genereren zonder veel code te schrijven. Low code maakt gebruik van een grafische gebruikersomgeving...

Lees verder

Share This