Home / Low Code

Low Code

 

Met Low Code zijn miljoenen regels code niet meer nodig. Software kan op grafische wijze snel gebouwd worden. Dit zorgt voor veel flexibiliteit en eenvoud. Met low code kan je applicaties ontwikkelen die naadloos aansluiten op jouw proces. Niet met kostbaar en star maatwerk, maar met een flexibel en grafisch platform.

By 2024,

 

low-code application development will be responsible for more than 65% of application development activity

 

Gartner

Waneer gebruik je Low Code?

  • Je hebt geen overzicht meer in je applicatielandschap.
  • Je voert data dubbel in.
  • Je wilt 1 systeem voor je gehele bedrijfsproces.
  • Innoveren en groeien is belangrijk in jouw organisatie.
  • Snel procesoptimalisatie toepassen in software.
  • Het verhogen van inzichten in resultaten.
Manufacturing

Waarom Low Code?

 

Maak kennis met low code en ontdek de verschillen met generieke of maatwerk software. Low code is gebaseerd op jouw unieke bedrijfsmodel en zorgt daarmee voor flexibiliteit en eenvoud.

 

Generic Software

What you Need

What you Get

What you Miss

Generieke software is de laatste tijd enorm populair. De leveranciers laten het voorkomen als software die helpt om jouw proces beter te maken. Een generiek proces is niet per definitie een beter proces. Het gebruik van deze software is misschien goedkoper dan maatwerk en makkelijk te onderhouden. Toch sluit het nooit naadloos aan op jouw proces en mis je functionaliteit. En daarnaast betaal je voor de hele applicatie terwijl je zeer waarschijnlijk niet alles gebruikt.

Lowcode Software

What you Need

What you Get

What you Reuse

Lowcode is gebaseerd op jouw bedrijfsproces. De software wordt gegenereerd op basis van jouw bedrijfsmodel en de benodigde data. Veranderingen in het model of data zijn geen enkel probleem en kunnen zonder problemen doorgevoerd worden. De ontwikkeling van de gebruikerskant is volledig geautomatiseerd en kost zo geen uren ontwikkelwerk.

Doordat de software gebouwd is op basis van jouw bedrijfsmodel is het hergebruiken geen enkel probleem. Doormiddel van het model blijft het overzichtelijk hoe je software kan hergebruiken.

Custom Software

What you Need

What you Get

What you have to document but doesn't

Met software op maat kan je precies maken wat je wilt. Het sluit naadloos aan op jouw proces en alles ziet er precies uit zoals jij dat wilt. Dat lijkt heel mooi, maar toch brengt dit problemen met zich mee. Maatwerk is enorm kostbaar en zorgt al snel voor legacy in systemen. Het is niet flexibel en moeilijk aan te passen. Bij het hergebruiken van code moet dit volledig juist gedocumenteerd worden om later nog precies te weten hoe de applicatie is gebouwd. De praktijk leert dat dit meestal niet haalbaar is.

 

123+

Tevreden

klanten tot 2022

Hoe combineren we      RPA & Lowcode in een organisatie?

RPA

 

Met RPA organiseert men de algemene data flow- & invoer. Het automatiseren gaat over verschillende applicaties heen. Juist RPA is hier geschikt voor omdat dit met de User Interface van iedere applicatie kan communiceren.

Lowcode

 

Met een Lowcode app voeg je intelligentie of functionaliteit toe aan het bestaande applicatielandschap. Zo vormt er een geheel nieuwe app en data store. Iedere organisatie en situatie is uniek en vraagt om een andere aanpak. Dat kan zowel RPA als Lowcode zijn.

De mogelijkheden

 

Je kunt Low Code op verschillende manieren inzetten. Als extra toevoeging op je bestaande landschap doormiddel van een app gebasseerd op lowcode. Een andere optie is het complete bedrijfsproces ondersteunen met een low code oplossing.

 

1. Lowcode Apps

Ben je voor nu tevreden over de kernapplicatie en wil je het applicatielandschap vereenvoudigen en beter aan laten sluiten bij de kern. Dan zijn apps, gebaseerd op low code mogelijk een oplossing. Door de flexibiliteit pas je standaard apps snel aan op jouw unieke proces.

2. YDA

Your Digital Assistent. Ons eigen ERP systeem volledig ontwikkeld met low code. Vervang al jouw losse applicaties door een systeem dat je gehele proces ondersteund. Het kan met YDA. Zorgt voor een naadloze samenwerking tussen ERP, PLM en CRM. Meerdere organisaties gingen je al voor.

ERP + Lowcode apps
Your Digital Assistent
Thinkwise

Wij werken met Thinkwise

 

  • Lowcode voor Core Systems
  • Krachtig platform met ongekende mogelijkheden
  • Oneindige technologische levensduur
  • Volledige integraties

Bekijk voorbeelden

Soms moet je het horen van een collega. Bekijk hier voorbeelden van organisaties die inmiddels succesvol gebruik maken van low code. Op grote & kleine schaal in verschillende type bedrijven.