Home / Introductie van RPA

Introductie van RPA

 

1-daagse duik in de wereld van automatisering met UiPath. Wat is het, wat levert het op en hoe kan je zelf starten.  

Problemen met het proces, voorspellingen of planning.

Te veel of te weinig voorraad

Een te grote voorraad kan leiden tot onnodige kosten, terwijl een te kleine voorraad kan leiden tot gemiste omzet en klantenverlies.

Lage productiviteit

Bedrijven die niet in staat zijn om hun productiviteit te optimaliseren, kunnen te maken krijgen met wisselende prestaties. Dit kan leiden tot hogere kosten en minder tevreden klanten.

Geen inzicht in kernoorzaken

Het ontbreken van inzicht in kernoorzaken kan leiden tot verkeerde beslissingen en nadelige gevolgen voor een bedrijf. Zonder een duidelijk begrip van de oorzaken van problemen, kan het moeilijk zijn om effectieve oplossingen te implementeren. 

Data”loos” beslissen

Bedrijven die niet in staat zijn om beslissingen te nemen op basis van data, lopen het risico om verkeerde beslissingen te nemen die de prestaties van de organisatie negatief kunnen beïnvloeden.

Reactief werken

Het maken van verkeerde voorspellingen kan leiden tot reactief werken, waarbij het bedrijf zich constant bezighoudt met het oplossen van problemen die al zijn ontstaan. Dit kan nadelige gevolgen hebben voor de efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid van het bedrijf.

Waardedaling

Zonder inzicht in voorraad en andere belangrijke KPI’s is het moeilijk om de financiële situatie van een organisatie in te schatten. Dit kan leiden tot waardedaling en andere nadelige gevolgen voor het bedrijf.

Download gratis onze flyer

Maak kennis met de energie van Starcode en maak een begin van je gedroomde transformatie. Lees meer in onze whitepaper.

Voor wie?

Consultants

Als u moeite hebt om gegevens handmatig te analyseren met behulp van Excel en rapporten over klantgegevens, kan ons hulpmiddel helpen. Wij begrijpen dat grote gegevens in deze systemen moeilijk te verwerken kunnen zijn, dus gebruiken wij rapporten en interviews om bedrijfsprocessen te begrijpen en problemen op te sporen.

CFO, Private Equity en CRO

Als u alleen rapporten krijgt over historische en gebudgetteerde gegevens, mist u waardevolle inzichten in uw processen. Wij kunnen u helpen te zien waar er ruimte is voor operationele en financiële verbetering door te kijken naar het operationele proces met waarde- en niet-waardecreatie, alsmede kasstromen en kapitaalbeslag.

COO en CRO

Als u volledige procesgegevens in LEAN-managementcategorieën en de financiële impact van operationele procesgegevens mist, kunnen wij u helpen. Onze tool biedt real-time gegevens, zodat u uw bedrijf gemakkelijker efficiënt kunt sturen.

CIO

Als u worstelt met de beste aanpak voor het organiseren van gegevens voor uw organisatie, kunnen wij u helpen. Met onze tool hebt u toegang tot alle gegevens die u nodig hebt, en wij bepalen samen met u de beste aanpak voor uw behoeften.

Waarom

Wat levert het op

 

  1. Inzicht kernoorzaken  = betere resultaten
  2. Borging proces = betrouwbare marktpositie
  3. Inzicht keten = efficiëntie en effectiviteit
  4. Gebruik best practices = barrièrevrije implementatie
  5. Starcode detect = besparingen en meer cash

Introductie aanvragen