Home / Lowcode / Gebrek aan inzicht en grip

Gebrek aan inzicht en grip

Voor een directielid van een snelgroeiend bedrijf in de maakindustrie of bouw is de tijd beperkt die aan strategische onderwerpen besteedt kan worden. Dit komt omdat een dag vaak bestaat uit werk wat al uitgevoerd had moeten zijn en het oplossing van acute problemen. Een groot deel van deze fouten en miscommunicatie die elke dag weer bovenkomen wordt veroorzaakt door het versnipperde applicatie landschap.

Traditioneel software wordt vaak verkocht als product wat veel problemen in een organisatie kan oplossen. Het probleem dat veel voorkomt, is dat het product niet het complete proces afdekt. Sommige producten kunnen dit wel, maar dan wordt regelmatig maar 30 tot 50 procent van de hele applicatie gebruikt. Voor de rest van het product wordt wel betaald, maar moet zo worden geconfigureerd dat het weer werkbaar is voor medewerkers. In deze situatie wordt dezelfde informatie in twee of meerdere systemen beheert.

De oplossing

Het low-code platform van Thinkwise kan het proces met één passende applicatie ondersteunen. Hier is het vertrekpunt niet de applicatie, maar het ideale proces. Daarnaast geldt specifiek voor het Thinkwise platform dat elke technische vernieuwing zonder migratie gebruikt kan worden.

Niet elke organisatie is van plan of in staat om zelf oplossingen te ontwikkelen. Hiervoor heeft starcode ’templates’ ontwikkeld. Deze templates zijn gebaseerd op de meest recente inzichten en jarenlange ervaring in de maakindustrie en bouw. Ze vormen een goede basis voor continue procesverbetering. De templates geven oplossingen die direct gebruikt kunnen worden.

De voordelen

Een groot voordeel van low-code is dat ontwikkelen en aanpassen tot 10 keer sneller kan. Met behulp van low-code kan een organisatie dus veel innovatiever en wendbaarder woorden. Daarnaast zorgt gebruik van Low-code ervoor dat informatie slechts op één plek beheerd hoeft te worden. De kwaliteit van de data wordt verhoogd en het aantal (mogelijke) fouten gereduceerd. Door slimme workflows, machine learning en ander gebruik van kunstmatige intelligentie, wordt de workload voor inkoop, werkvoorbereiding, planning en meer met 35% gereduceerd. Dit geeft een organisatie een kickstart met een ROI die gemiddeld boven de 200% ligt!

Is dit alles moeilijk voor te stellen? We garanderen een migratie binnen 12 maanden! We maken graag kennis, en vertellen er meer over. Ook helpen we graag bij het berekenen wat dit zou kunnen opleveren voor uw organisatie.

Kortom, deze software sluit volledig aan op het ideale proces. Hierdoor is continue procesverbetering geen wens, maar een realiteit. Er kan veel tijd bespaard worden, een directielid hoeft minder brandjes te blussen en er kan weer gefocust worden op de toekomst van de organisatie.

Lowcode
Low Code hoe werkt het?

Low Code hoe werkt het?

‘By 2024, low-code application development will be responsible for more than 65% of application development activity’ ~ Gartner Low code is een vorm van software genereren zonder veel code te schrijven. Low code maakt gebruik van een grafische gebruikersomgeving...

Lees verder

Share This