Home / Expertise

Expertise in manufacturing en wholesale

 

We leveren waardevolle oplossingen voor onze klanten, juist omdat we hun wereld kennen en dezelfde taal spreken. We zien software en daarmee ook onze oplossingen als een expressie van de bedrijfsprocessen van onze klanten. Juist daarom richten we ons volledig op de manufacturing. Onze business consultants en analisten kennen uw processen volledig, en we leren elke dag meer.  

Starcode levert bedrijfssoftware die echt bij je proces past

 

Kies voor technologie die niet verouderd, en maak je bedrijf binnen 12 maanden toekomstbestendig.

 

Gegarandeerd. 
Expertises

Innovatieve automatiserings
oplossingen voor jouw bedrijf

Customer succes

Bij starcode staat er één ding echt centraal: hoe helpen we onze klanten op de beste manier? We maken dat bijvoorbeeld concreet door de manier waarop we onze klanten van dienst zijn. marketing, sales en service werken nauw met elkaar systemen in hetzelfde systeem, met hetzelfde doel: uw business sterker maken. 

Business analyse

We leveren software producten voor uw processen. Om dat te kunnen doen maken we uw processen inzichtelijk en visueel. Objectief op basis van uw eigen data. Zo maken we samen de beste beslissingen voor uw nieuwe bedrijfsprocessen en applicatielandschap. 

Enterprise architectuur

Het bouwen van uw informatie systemen zoals ERP, PLM, SCM, CRM, CPQ  enz. kan niet zonder een goede bouwtekening. Het maken van dit ontwerp doen we datagedreven, op basis van jarenlange ervaring en de laatste technieken op het gebied van AI en machinelearning, RPA en lowcode. Business process modeling (BPM) en het vormgeven van uw enterprise-architectuur, is ons vak.  

Development

We ontwikkelen onze RPA en lowcode oplossingen op basis van beproefde agile methoden. Alles wat we bouwen moet uw resultaat verbeteren. Daarom betrekken we uw team vanaf het ontwerp tot en met het testen en opleveren bij de realisatie. Op een duidelijke en efficiente manier.  

Nieuwsgierig?

Ook voor uw bedrijf kan Starcode een oplossing bieden

Nieuwsgierig?

Ook voor uw bedrijf kan Starcode een oplossing bieden

Afspraak

Nieuwsgierig?
Plan een afspraak

Maak kennis met de energie van Starcode en maak een begin van je gedroomde transformatie.