Home / Aanvragen Starcode Detect

Starcode Detect

Welkom bij Starcode Detect, de kostenoptimalisatie oplossing voor uw organisatie.

Met Starcode Detect krijgt u inzicht in uw IT-uitgaven en identificeert u gebieden waar u geld kunt besparen. Onze oplossing combineert gegevens van uw kernapplicaties en gesprekken met afdelingen om een compleet beeld te krijgen van uw IT-omgeving en specifieke kostenbesparingen te identificeren.

Een business scan is als een x-ray voor uw bedrijf

 

– Richard Branson

Waarom?

Sign Up

Waarom Starcode Detect? Omdat onze oplossing helpt om kosten te besparen en efficiëntie te verhogen. Wij garanderen dat u minimaal 30% bespaart op uw TCO door onze oplossing te gebruiken. Met Starcode Detect kunt u gemakkelijk geld besparen op uw IT-uitgaven en de waarde van uw IT-investeringen maximaliseren.

Hoe werkt het?

 

Het aanvragen van Starcode Detect  is eenvoudig. U kunt contact met ons opnemen via het formulier hiernaast of telefonisch. Ons team voert een tweedaagse analyse uit om de gegevens te verzamelen en een gedetailleerd rapport en plan voor uw organisatie te creëren.

Dag 1

Ons team verbindt de tool met uw kernapplicaties en voert gesprekken met geselecteerde afdelingen om een dieper inzicht te krijgen in hun processen en ervaringen met software. Deze gegevens zijn van groot belang om te begrijpen hoe de software wordt gebruikt, hoe tevreden de gebruikers zijn en hoe vaak de software wordt gebruikt. Dit helpt ons om de huidige staat van de software te begrijpen en gebieden te identificeren waar verbeteringen kunnen worden aangebracht of waar de software kan worden vervangen door kosteneffectievere oplossingen.

Dag 2

We gebruiken de verzamelde gegevens om een gedetailleerd rapport te maken over uw IT-kosten en gebruik. We werken samen met uw IT-afdeling om deze gegevens te analyseren en specifieke gebieden te identificeren waar kostenbesparingen kunnen worden gerealiseerd. Op basis hiervan creëren we een managementpresentatie, inclusief een roadmap voor de implementatie van de voorgestelde veranderingen en een begroting voor de benodigde veranderingen. Hiermee kunt u uw IT-budget effectiever gebruiken en de waarde van uw IT-investeringen maximaliseren.